Wednesday, 12 October 2011

i spent 5 years there...



olla!!! wanna refresh abt my school years tonite..


tonite, teringin post abt my school life... mintak mahap la nor umairah nk letak pic dye in school uniform.. harap maklum.. hahaha

ni contoh facial expression ble kteorg brgosip... haha
sori, suhadah a.k.a dak.. 
caption ni mmg bes glerr r!! 
dari camera meor ni...

 


ni kt lab chemist if i'm not mistaken.. 
wednesday coz we were wearing our persatuan uniform..
no worries.. kome xkan tau aku persatuan ape sbb no prove.. ngeh3..
ni adik aku.. azeem namnenye... kenapa dia dpt pgkat jd adik aku, aku pn x egt.. ( ehh.. dah nyanyuk ke aku??)




maaf, tuan punya jari dah meng-hancus-kan pic ni yg dah sedia hancus!!
time kt class.. kteorg salu lepak cmni kalo time math..haha
agak2, cikgu mazlan kt mane ye skang??
-yang merah itu saga-
sumpah aku egt ayat d atas smpai ble2..hek3..
5 Semarak, korg tau jwpannye..
opps.. sori.. zaim tgh melombong plak!



get ready for the battle babeyhh!!! ready la sgt..
kt hall, susun kerusi meja for spm..
ade nmpak mcm budak2 cuak nk spm x?? muke bahagia jerr sume,kn?
mklumlah, soalan spot dlm tgn... ( mengutuk diri sndiri )
abaikan doodle yg ntah pape tuhh




ni pun pic before spm.. bllh lg g beraya umah ckgu sham kt manjung... diulang ye, manjung
jauhnye, jah!!! egt tlk intan dgn mnjung tu petik jari blh smpai?? haha..
kteorg naik bus kot.... lalu sblh lori ayam.. ok! lupekan kisah lori ayam sengal tu..




yien n azeem gelakkan sape ntah....
gua tempurung trip rasenye.. tp aku x ikut..




is this one on my birthday?? mcm x jerr... asenye birthday aku buat kt bilik tayangan...
ni kt kantin..
pkcik gatal?? hahaha...
dlm pinggan tu nasi tomato ye... muahaha


wan, wat r u looking at?? bayangkan kakak ipar x menjadi aku tu yerr/? huhu..
wan ni merangkap abg aku n musuh aku..
knape die jd abg aku?? asenye sbb mase bday aku die anta kari udang galah fresh dari ladang kt dpn umah aku kot... apsal aku nyanyuk x egt pape nihh? haisshh...
wan la yg jd pionerr dlm kes aku dpt nama panggilan gemok.. yes, i repeat.. they called me gemok!! smpai budak2 kt tuisyen pun tau.. hek3..




murni n yien.. pas hbes pmr, biase le.. ade je program pelik2 utk kteorg..
buat kuih raya lah, anyam ketupat lah, sukan2 lah.. hahaha..
aku x dtg time ni ( dlm erti kata lain, aku ponteng ) haha..
sbb nk tgk cite korea kt tv2 kul 11 pg.. muahaha



ni jerr la yg aku larat nk mengupload... huhu..lain masa kite jumpe lg.. 

p/s : bersenang- lenang melihat or lain menderita.. ape kau rase kalo ape yg ko dah buat kt org, kene balik kt batang hidung kau?? baru kau tau langit tu tinggi ke rendah!!
kesian org yg ko aniaya tu.. ko x pikir ke effectnye pada family org tu? jgn la jd org x brtggjwb.. 
err.. ni xde kaitan dgn aku... just based on wat happen in my surrounding..

k, chow!!

yo! lupe! happy birthday to my lovely Afiqah Baharudin!!

4 comments:

gigi.taring said...

rindu kan kenangan time sekolah. :')

kelas umi mcm kelas kat blok cempaka la. hehe

umairah^_^ said...

hehe.. tu la pasal.. blok cempaka yg taraf sekolah agaknya... haha.. mmg sama pun..

c@PtA!n a!Dz@M said...

wah ! bestnye . miss the moment time school dulu . rindu kan ?

umairah^_^ said...

hmmm... btl3!! hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...