Saturday, 10 December 2011

For Him and Her


HAPPY BIRTHDAY!!!
to...
her...


Adilah Husni aka Kecik..
i dun care the fact u r officially 19 today because u r my kecik forever!!!!
dushhh! i still cant accept u r 19.. hahaha
may Allah bless u and grant all ur wishes.. 
may u have a wonderful life... 
( uhh... skema kot ayat aku_)



yesterday, mak n ayah went to kenduri kawen.. aku kan "terlebih rajin" nk ikut.,.haha
lepas mak balik

mak : hah! td ada abang kachak kirim salam kt umi
aku : hah?? abang whattt?
mak : abang kachak.... die kenal umi katenye.. siap tny kenapa umi x ikut.. umi cuti kan.....
aku : sape ye??
ayah : katenye korang kenal mase kem motivasi zaman kamu sekolah dulu... 
mak : haah.. sama ade kem motivasi ataupun tusyen.. mak pun x bape pasti
aku : hah? kem?
ayah : budak tu duduk sungai jejawi kt seberang perak.. dia amek form 6.. tgh stpm la ni..
aku :?????



aku confuse.. kawan skola?? tidakk...

budak tusyen?? impossible.. budak2 tu org sini2 je.. setahu aku xde yg ddk jauh kt seberang perak nun.. mase form 4 dulu ade la.. tp gigirl... yg ni boboy.. terang2 mak aku ckp ABANG KACHAK kot..hihi

kem motivasi?? mase form 3 dulu ade la.. KEM RK kt kampar nun.. tp form 3 tu dah bertahun-tahun dulu.. lagipun mane ade aku rapat sgt dgn budak2 RK skola lain dulu... kenal gitu-gitu je lahh..lagipun dah 4 thn, budak2 tu egt lagi ke? aku pun da x egt sgt.. dah samar2 je memori tu..

statement "umi cuti,kn" and "kenapa umi x ikut" gaye mcm die mmg tau aku belajar kt mane skang n aku mmg tgh cuti skang..... ohh... siapakah anda??

and...

yg paling aku pelik mcm mane die kenal parents aku???? cuma budak2 5 Semarak n kawan2 skola rendah je yg betul2 kenal mak ayah aku....... mcm mane lak budak tu kenal mak ayah aku padahal aku x egt lgsg pasal ko/? dok seberang perak? amek form 6? kem motivasi??
siape ye?? ade sape2 yg aku lupe ke?? hmmm....

lagipun, mak ckp die ABG KACHAK maknenye hensem lah tu!!! egt senang mak aku nk ckp org lelaki hensem??? mamat2 korea kt tv tu pun die x berkenan..haha..


JANGAN BIARKAN HIDUPKU DISELUBUNGI MISTERI....


6 comments:

huSniDila said...

waaa...!! x de gamba aku y lagi 'cantek' ke kau nak letak../??? sabaq je la..

haha. abang kachak..?? siapakah ??

umairah^_^ said...

tu yg plg kiut tuhh... muke cuak turun tangga.. purposely letak pic tu.. hahaha..

hmmmm.... sape la abg kachak tu ye? mak aku mmg suke menimbulkan kontrobesi.... hihi

c@PtA!n a!Dz@M said...

wah ! abang kachak tu . hakhak .

umairah^_^ said...

kachak mcm mane x tau la, captainaidzam.. hihi.. mcm lawak je my mom blh ckp mcm tu.. hahaha

Kayun.Zack said...

mak umi dah berkenan dah. hehe

umairah^_^ said...

oh noooo!!! haha... kenal pun x, yun....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...