Thursday, 22 December 2011

Trip...!! weee~


Assalamualaikm...

i spent 2 days exposing myself to a non-stop rain at the peak of Titiwangsa, the Malaysian backbone.. ( korg faham? aku x faham ape aku taip ni!! too bombastic intro, is it? hehe)

dipendekkan cite.... holiday ke Cemeron ari tu....
it was raining all the time! since the first day till my last day there... sejuk jgn ckp lah! anginnye.. Ya Allah.... freezing kot! angin tu mmg menduga jiwa raga aku btl! hehehe



at night market... sejuk glerr! err... aku mmg salu di-overshadow budak gemok ni!! hahaha..
sume Adam nk conquer.. sob..sob..sob..

otw nk blk dari pasar mlm tu, selisih dgn sorg pkcik ni... die blh mkn duriasn smbil brjln... mmg la semerbak bau durian tu...... 'kan sodappp dpt pekena durian hujan2 cmni!" hehe



Cameron Highland yg berkabus.... sgt sejuk..... 



My mak n i.... huhu... 
"why la my mom ni so thin? aku terasa sgt gemuk time ni!!" haha



dah start hujan dah time ni..


aku x blh terima budak umur 12 thn lebih tngi dari aku!!!!
aduhhh....


beautiful, rite?


facial expression org yg dibuli dan yg membuli... hahaha.. sadisss..


sudah terang lg bersuluh, aku rendah.... muahaha


perghh... penat aku daki ladang teh ni.... idea sape ntah nk climb to the top! hek3



hujan agak lebat time ni..


mak tny, ade mcm cite hindustan x? hujan2 nyanyi2 kt ladang... konon romantik la" hahahaaa...


i luv this family pic the most! walaupun sume berebut nk msk camera! ahakzs..


dah penat aku meng-upload gambo2 ni haa... dgn line yg mcm hidup segan mati x mahu..

k, bye2!!


p/.s : pics makanan tidak disertakan... haha...
oh, Shin! aku rindu kau!! dua hari aku x tgk ko, kn... muahaha

8 comments:

Jabar Ainal ^^ said...

jalan2 dlm ujan....dec kan salu ujan..so agak spoil la nk jenjalan jejauh..hehe...

huSniDila said...

tingginye adam !
aku takat mane je lau bediri sblah die an...
waa... :')

x10sapient said...

wow,nice bag xp.....
the last family pic is so cute..:D
any souvenirs?haha

umairah^_^ said...

haha.. agak r... mmg hujan jerr pun.,.. tp redah je laa... hehe

umairah^_^ said...

dilah, dun even try to imagine cmne kalo ko diri sblh dye... hahahahaaa......

umairah^_^ said...

i know u like dat pink bag, chan... haha.. got strawberry lollipop!! haha..

Jabar Ainal ^^ said...

i want to...save some for me....^^

umairah^_^ said...

ade sepaket beso ni haa aku save tok korg... jgn le riso... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...