Wednesday, 14 December 2011

Rainbow... :-)


assalamualaikum..

PERHATIAN !! Entry ini xde pics di tempat kejadian ( erkk.. mcm csi plak)


hanging out with friends are seriously awesome...!!
just like yesterday...

aina, meor, sarah..... korg mmg ohsemmmm glerrrr !!

ohh... mmg la pizza hut tu mcm mak ayah kteorg punye.... kah3...

from now on, i'll called all bangla kt petrol station tu Manjo coz Sarah jerit2 panggil mat bangla tu Manjo tanpa segan silu.... rase mcm nk buat2 x kenal sarah je time ni... ahakzs!

from now on, i'll called waitress kt pizza tu Siti.. coz meor dgn penuh confident, keyakinan dan karisma called that girl Siti.... siti, nk sos cili....mcm tu lahh... hahahahaaa...

muke aku nk terpacak dpn gate umah before maghrib mmg payah laa.... 7 something baru smpai kot... mmg favourite Meor la drive mcm siput sbb nk bergosip dlm kete Estima mak die tu....

aku dgn Aina? non-stop menjerit..... hahahahaaa.,.. mmg habit kteorg when we get excited of something, we'll scream.... hihihih.... habit yg di-develop zaman skola dulu....



jeng....jeng...jeng....

5 Semarak batch 2009....



begging u... please ignore me in school uniform.... dun even try to search me in this picture...... hahaha

tbe2 miss my primary school moments.....


p/s : lamenye x jumpe die.... dah 7 thn.....blh la agaknye blh gather mcm dulu.... hmmmm

2 comments:

Jabar Ainal ^^ said...

bestnye dpt bkumpul ngn gang2 skola lame kn...hehe

umairah^_^ said...

btl3... besttt.... tq bg link td!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...