Thursday, 30 June 2011

arghhhh!!!

how should i start yaa...?

i'm kindda happy dis morning.. i still can smile semanis2 yg blh n pretend like nothing bothering me... d smiles i showed during d photo session dis morning... i can say dat its all fake!!! i never had a fake smile before but i had one now......

yesterday, "si someone" ni text aku.. we kind of rapat la... salu la texting... but something weird n awkward n watsoever happen... since d past 3 or 4 days ni, "si someone" ni keep mentioning abt one of his kwn lame... kalo sekali dua ko mention abt dat person, fine... i cn accept it.. bese la, excited dgn kwn lame.... tp kalo ko sebut pasal budak tu everytime ko text aku, baik x payah!! sesedap rase je ko srh aku cari budak tu sbb dye satu ipg dgn aku... WTH!!!???............ who's on earth is dat person to me, hah??? i hv nothing to do with u n ur fren lahh!!!!!  ape ko egt aku ni keje kt jabatan sumber manusia ke smpai ko suruh aku cari budak tu,sengal!!!!!!!!! aku blaja cara nk mengajar ank org lahhh, sengal!!!!!!!!!! ade aku kesah sape budak tu?? i dunno ape hbgn ko dgn budak pmpuan tu tp agak2 r kwn...... msg je, tny sal budak tu... penat aku bgtau ko, aku x knl budak tu... ko egt aku tipu ko ke hah??? theres a lot more things i can do rather than lying u lah, sengal!!!!!!!!!! ble aku ckp aku x knl, mknenye aku x knl r.... asenye elok je aku communicate in bm dgn ko, tp knape le ko x paham2 lg.... bukannye aku ckp fully english dgn ko, sengal!!!!!!!!!

byk kali ade prkataan sengal, meaning i'm totally annoyed with u.......... i hv my own problems to b settle yet i hv to settle yours??????? think la.... its ur problem, solve i=t urself... ko cari la budak tu sndiri... jgn libatkan aku.... aku penat.....

sori if "si someone" yg aku angkat sbg main character in dis post bc post ni, i'm too sick to get involve in ur stupid-like-problem... just settle it urself.... i hv loads n tonnes of problems dat i'm not able to solve, yet u wnt me to settle yours?? sori kwn..... i'm just too sick of u..... pliss dun u ever make me annoyed again... ever again...
sedih tau.. :-(

4 comments:

-ApPLe SoURz- said...

oh oh oh my dear Umairah~! bersabarlah..susah kan bile ckp ngn org yg x reti nak paham bahase nie...heheh..

umairah^_^ said...

haha... agak r... sengal btl asenye... nseb baik x speaking perancis... muahaha...

Jabar Ainal ^^ said...

my goodness umi...whats have been into u? are u nuts? being possessed by something? ahaha...chillax my dear...huhu..interesting nih....story2 k...

umairah^_^ said...

haha.. hw could u say i'm nuts!!! nothing laa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...