Sunday, 31 July 2011

welcome yaa ramadhan

lewat mlm sblum tidur
kadang2 kite tbe2 teringat kat someone..
tp knape mase tu kte x egt kt Allah..???
mane tau, mlm tu adalah mlm terakhir kte brnafas d bumi Allah ni...
tp kite x egt die..
instead of ingat Allah, berdoa padaNya agar dipanjangkan umur,
kite text org lain... org yg blm tentu akan jadi peneman kite seumur hidup ni..
sedangkan Allah sentiasa ada di sisi kite dlm situasi susah atau senang...
walaupun kite x egt Allah mase tu...

kadang2 someone tu akn mrh kalau kte x text die..
or merajuk ble kte x reply mcg die..
huh!! sengal btl!!
tp kan... agak2 Allah marah x ble umatNya lupekan Dia??
agak2 Allah sedih x ble umatNya x hiraukan Dia??

so, di bln ramadhan ni la kte kene grab opportunity
utk topup blk amalan2 kite..
yg kite dah abaikan selama ni..
bukan buat free2 xde reward tau, siap dpt bonus lg tu!!!

SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA UMAT ISLAM D SELURUH DUNIA...!!!
MOGA RAMADHAN KALI INI MEMBAWA BERKAT UTK KITA SEMUA =)

2 comments:

Rufaida Anis said...

selamat berpuasa sayang!

umairah^_^ said...

ye, hunny!! same goes to u,dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...